Azonosító: 03226

Bosch Speed for Multi Construction körkivágó 140 mm (2608580767)

29.070 Ft
290
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
290
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.03.14. 0:00 – 2018.03.18. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Bosch Speed for Multi Construction körkivágó Power Change rendszerrel készült, amely biztosítja a fúrómag egyszerű eltávolítását és a lyukfűrész gyors cseréjét. A speciálisan kialakított, nagy méretű forgácskivető nyílások és az ​erőteljes keményfém fogak lehetővé teszik a rendkívül gyorsan haladó fúrást és a magas élettartamot. Adapter nélkül szállítva. Felhasználható pl: fafélék, falazat, műanyagok megmunkálására. A vágási minőség függ az optimális fordulatszámtól. A tartós, időtálló tartozékokat profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően. A termék barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Méretek

  • Munkahossz: 60 mm
  • Átmérő: 140 mm, 5 1/2"

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: Power Change rendszerrel
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz