Azonosító: 02918

Bosch CYL-1 kőzetfúró készlet 8 részes (2607018366)

3.150 Ft
db

A Bosch CYL-1, 8 részes kőzetfúró, ütvefúró készlet ideális ár/érték aránnyal rendelkezik.
A spirálforma félkör profil biztosítja a nagyfokú stabilitást. Keményfémlapkás ütvefúró, DIN 8039 szerint. A fúrószár ezüst színű. Használható az összes ütvefúrógépben.

Kiválóan alkalmazható furatokhoz falazatban, mészhomokkőben, természetes és műkőben. A készleteket és kiegészítőket profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően. A termék a barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10 mm

Műszaki adatok

  • DIN: 8039
  • Egyéb adatok: Keményfémlapkás ütvefúró
  • Súly (kg.): 0.215

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz