Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, mint nagymamáink konyhájában, hogyan készül a legegyszerűbb sütőtökkrémleves, vagy csokoládémousse?
Ez a kötet az előző szakácskönyveimmel szemben nem rólam szól, nem önkifejezési eszköz. Azért írtam, hogy segítsek elsajátítani azt a magabiztosságot a konyhában, ami a kezdők számára megalapozza a későbbi hétköznapi, rutinos, kreatív főzést. Nem profi séfként teszem ezt, hiszen nem vagyok az, hanem mint egy segítőkész barátnő, aki a nagymamájától szerzett tudását adja át.
Mautner Zsófia gasztronómiai szakújságíró, a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait, olvasóival, nézőivel. Receptjeit sok ezren főzik.
Méretek
- Hosszúság: 225 mm
- Szélesség: 186 mm
- Magasság: 13 mm
Műszaki adatok
Funkciók
- Javasolt felhasználás: Háztartás
Könyv adatai
- Szerző: Mautner Zsófi
- Kiadó: Libri Könyvkiadó
- ISBN szám: 9789633103166
- Oldalszám: 84
- Kötés: keménytábla
- Megjelenés éve: 2013
Lépjen be a termék értékeléséhez!
Belépés