2x SuperShop pont
 

Azonosító: 02126

Édes meglepetések - Karamellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák......

3.890 Ft
2.917 Ft
Megtakarítás: 973 Ft
58
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
58
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze.Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkáit idéző édességek titkairól. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás könyvben.
- A cukorka és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák- Lépésről-lépesre a selyemcukorka nyújtása, trüffelek formázása vagy krémes csokicsészék töltése és még sok minden más- Több, mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza- Mentőötletek arra az estre, ha valami nem sikerülne elsőre- Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és trendi alapanyagok felhasználásával- Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak legyenek, és az ajándékozás ne okozzon többé fejtörést
Ennek a könyvnek ott a helye minden édességimádó hobbicukrász konyhájában!

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 258 mm
  • Szélesség: 210 mm
  • Magasság: 12 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.57

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Elizabeth Labau
  • Kiadó: Aréna 2000 Kiadó
  • ISBN szám: 9789639974814
  • Oldalszám: 160
  • Kötés: puhatábla
  • Megjelenés éve: 2013

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz