Azonosító: 02126

Édes meglepetések - Karamellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák......

3.890 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

​Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze.

Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkáit idéző édességek titkairól. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás könyvben.

- A cukorka és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák
- Lépésről-lépesre a selyemcukorka nyújtása, trüffelek formázása vagy krémes csokicsészék töltése és még sok minden más
- Több, mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza
- Mentőötletek arra az estre, ha valami nem sikerülne elsőre
- Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és trendi alapanyagok felhasználásával
- Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak legyenek, és az ajándékozás ne okozzon többé fejtörést

Ennek a könyvnek ott a helye minden édességimádó hobbicukrász konyhájában!

Méretek

  • Hosszúság: 258 mm
  • Szélesség: 210 mm
  • Magasság: 12 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.57

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Elizabeth Labau
  • Kiadó: Aréna 2000 Kiadó
  • ISBN szám: 9789639974814
  • Oldalszám: 160
  • Kötés: puhatábla
  • Megjelenés éve: 2013
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz