Bereznay Tamás harmadik szakácskönyve 2010 őszén jelent meg a Boook Kiadónál. A Németország ízei sajátos kötet: egyszerre úti- és receptkönyv. Tizenhat fejezetre oszlik, melyek mindegyike egy-egy német tartomány jellegzetességeit mutatja be. Az általános turisztikai leírást a tartomány hagyományos, Bereznay által interpretált receptjei követik. A kötet nem titkolt célja, hogy a német gasztronómiát népszerűsítse a gasztronómiai különlegességekre nyitott olvasóközönség körében.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...