A Boook Kiadó első saját fejlesztésű, angol nyelvű kiadványa a Hungarian Cookbook. A könyv a Boook Kiadó által 2009-ben kiadott, Bereznay Tamás: Mai magyar konyha c. kötet továbbfejlesztett, angol nyelvű változata. Receptjei között a hazai olvasók és a hazánkba látogató külföldiek kedvencei is megtalálhatók a tojásos nokedlitől a halászléig, a hortobágyi húsos palacsintától a töltött paprikán át a lángosig. A Hungarian Cookbook egy modern, elegáns, rendkívül magas színvonalú szakácskönyv, mely hasznos és szép ajándék hazánkban élő külföldieknek, turistáknak, üzleti partnereknek egyaránt.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...