Azonosító: 01947

A mangalica - A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel

5.490 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – még­pedig úgy, hogy az bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik. 

Méretek

  • Hosszúság: 240 mm
  • Szélesség: 185 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.86

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Osvárt Judit(Szerk.)
  • Kiadó: Boook Kiadó
  • ISBN szám: 9789638894236
  • Oldalszám: 216
  • Kötés: keménytábla
  • Megjelenés éve: 2012
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz