Horváth Eszter divatstylist, cukrász, a Sugar! designcukrászdák alapítója. Első, kifejezetten a kezdőknek szóló szakácskönyvében a szerző azt bizonyítja be, hogy a szép és finom desszertek elkészítéséhez nem kell feltétlenül szaktudás. Először az alapokat mutatja be (hogyan készítsünk piskótatésztát, krémeket, önteteket, stb.), majd számos példával azt illusztrálja, hogy ezeket ügyesen kombinálva, színezve, formázva, díszítve hogyan alkothatunk belőlük látványos desszertcsodákat. A könyv célja, hogy bebizonyítsa: némi fantáziával, merészséggel és kísérletezéssel bárki készíthet különleges finomságokat.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...