Azonosító: 01938

Skil Sarokcsiszoló 9780AA (F0159780AA)

29.400 Ft
294
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
294
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil 9780AA sarokcsiszoló ​nagy teherbírású, a durva megmunkálásokhoz, pl. keményfémek és öntvények csiszolásához, sorják gyors eltávolításához, nagy kiterjedésű hegesztési varratok lesimításához, fémek vágásához nagy mélységben, fémlemezek csiszolásához és rozsdamentesítéséhez, illetve beton- és útburkolati kő vágásához. A kiemelkedő minőségű alkatrészek, megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosítanak a csiszolónak. A tengelyzár a könnyű tartozékcserét teszi lehetővé. M14-es orsóval, „Clic” rákattintható peremhez készítve. Az ergonomikusan kialakított puha, csúszásgátló markolat mérsékli a vibráció okozta fáradtságot. Az oldalsó fogantyú három helyzetben felszerelhető, így könnyen kezelhetővé és kényelmessé teszi a szerszám használatát. A készülék a fogaskerékház-tetőre állítható a biztonságos tárolás érdekében. Kartoncsomagolásban szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 2000 W
 • Üresjárati fordulatszám: 6.000 fordulat/perc
 • Csiszolókorong átmérő: 230 mm
 • Feszültség és frekvencia: 230 – 240 V / 50 – 60 Hz
 • Főtengelyátmérő: 22 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 5.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Oldalsó fogantyú
  Védőelem
  Hatszögletű kulcs
  Tartozékkulcs
  Peremkészlet

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz