Azonosító: 01931

Skil Felsőmaró 1840AD kofferben (F0151840AD)

34.000 Ft
340
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
340
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil 1840AD felsőmaró a nyílások, bevágások készítésére, szélek és profilok hornyolására, sarkozásra és vágásra, és még sok más munka elvégzésére használható. A sebessége állítható, 12 000 – 28 000 fordulat/perc, többféle anyagfajta megmunkálásához, különböző felsőmaró szerszámfejekkel. Tengelyzárral ellátott a gyors szerszámfejcsere érdekében, egyetlen csavarkulcs segítségével. A szerszámfejmélység 3 fokozatban állítható, max. bemarási mélység: 60 mm. Finom mélységállítással a gyors és pontos finombeállításokhoz. Befogógyűrű átmérő 6 - 8 mm. Beépített porelszívó képességgel. Spotlámpával felszerelve a munkadarab jobb megvilágítása érdekében. A fröccsöntött alumíniumlap és műanyag burkolat lehetővé teszi az anyag felülete fölötti könnyű mozgathatóságot. Ergonomikus kialakítású, puha markolatú, állítható fogantyúi tökéletes fogást biztosítanak a kétkezes irányításhoz. Praktikus műanyag kofferben szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1.300 W
 • Üresjárati fordulatszám: 12.000 - 28.000 fordulat/perc
 • Súly (kg.): 7.07
 • Gép súlya (kg.): 3.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: 3 felsőmaró szerszámfejből álló készlet
  2 befogógyűrű: 6 és 8 mm
  Párhuzam-, ív- és körvezető
  Másológyűrű
  Kulcs
  Tartós műanyag koffer

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz