Azonosító: 01929

Skil Hőlégfúvó 8004AA kofferben (F0158004AA)

19.000 Ft
190
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
190
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil 8004AA hőlégfúvó ergonomikus , puha markolattal készült a munkavégzés optimális kényelméért. LCD kijelzővel felszerelt, kijelzi az adott és a kívánt hőmérsékletet és légáramot is. A folytonosan állítható hőmérséklet (650 ºC-ig), megakadályozza a szerszám túlmelegedését, így folyamatos munkavégzést tesz lehetővé. A légáram 5 fokozatban, 250 és 500 l/perc között állítható. A memóriafunkció tárolja a beállított hőmérsékletet, a hőlégfúvó áramtalanítása esetében is. Az előgyűrű használatával a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetőek. A készülék stabil rögzített helyzetben, kézbevétel nélkül is biztonságosan használható többféle munkához. A kábel hossza 2,75 m. Praktikus műanyag kofferben szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 2.000 W
 • Hőmérséklet: 50-650 ºC
 • Levegőáram: 250-500 l/perc
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 0.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Kompakt műanyag koffer
  1 db üvegvédő fúvóka
  1 db lapos fúvóka
  1 db lassító fúvóka
  1 db reflektorfúvóka

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz