Azonosító: 01925

Skil Szalagcsiszoló 1215AA (F0151215AA)

24.700 Ft
247
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
247
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége 2017.02.16.-19.-ig! Vásároljon 5.000 Ft felett és ingyen szállítjuk ki Önnek a csomagját! Ajánlatunk 2016.02.19. 23:45-ig érvényes! 

A Skil 1215AA szalagcsiszoló ergonomikusan kialakított puha markolata, tökéletes fogást biztosít a kétkezes irányításhoz, a hosszú munkák esetében is. A nagy szalagsebesség, (üresjáraton 300 m/perc), biztosítja a hatékony anyageltávolítást. Az automatikus (ABC)   szalagirányítás megelőzi a szalag lefutását. ​Az egyszerűen szerelhető „Equalizer” csiszolókeret megelőzi a karcolásokat és tökéletesen kiegyenlíti a felületeket. A „Clic” rendszer segítségével egyszerű és könnyű a szalagcsere a csiszolókeret eltávolítása nélkül is. A csiszoló szalagmérete 76 x 457 mm. A folyamatos munkavégzést segíti elő a felső nagy rögzítőgomb. A beépített porelszívás és a hatékony porszűrő rendszere tisztább munkaterületet eredményez. Adaptere segítségével külső porszívóval is használható. Kartoncsomagolásban szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 650 W
 • Csiszolótányér szélesség: 76 mm
 • Csiszolótányér hosszúság: 130 mm
 • Súly (kg.): 3.4
 • Gép súlya (kg.): 2.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Porszűrő doboz
  1 db csiszolószalag
  Adapter porszívóhoz
  Csiszolókeret

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz