Azonosító: 01901

Skilsaw Körfűrész 5265AA (F0155265AA)

29.400 Ft
294
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
294
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Skilsaw 5265AA körfűrész a leggyorsabban és legkönnyebben használható szerszám egyenes vonal mentén történő vágáshoz, bármilyen típusú fában. Erős, 1250 wattos motorral és magas fordulatszámmal működik. Tartós, ferde fogazású fogaskerekekből és golyóscsapágyakból álló konstrukció. Biztonsági kapcsolóval felszerelt, amely véd a véletlen elindítás ellen. Könnyen leolvasható mélység-, láb-, illetve szögmérő skálákkal, párhuzamvezetővel a vágási vonalnál a kijelölt vonal pontos követéséért. Tengelyzárral a könnyű fűrészlap cseréhez. Alsó védő emelőkarral a mélyedések kivágásához. Porelszívó funkcióval, a porgyűjtő csatlakozó illeszkedik a legtöbb szabványos háztartási porszívóhoz.Az ergonomikusan kialakított puha markolat elősegíti az optimális szabályozást és irányítást. Barkácsolóknak is kiválóan használható. Kartoncsomagolásban szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1250 W
 • Üresjárati fordulatszám: 5.000 fordulat/perc
 • Fűrészkapacitás 90°-nál: 65 mm
 • Fűrészkapacitás 45°-nál: 42 mm
 • Fűrészlapátmérő: Max. 184 mm
 • Főtengelyátmérő: 16 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 3.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Ø 184 mm fűrészlap (18 fog)
  Fűrészlapkulcs a könnyű fűrészlapcsere érdekében
  Párhuzamvezető

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz