Azonosító: 01870

Skil Ütvefúró 6271AA (F0156271AA)

14.200 Ft
142
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
142
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil 6271AA nagy teljesítményű, 710 W-os ütvefúró kézhez álló, kis súlyú, kényelmes kivitelben. Sebességállító kapcsolóval rendelkezik, rögzítőkapcsoló a folyamatos munkához illetve sebesség-előválasztó kapcsoló az optimális sebesség kiválasztásához bármely alkalmazás esetén. Normál fúrásnál és csavarozásnál az ütőfunkció leállítható. A csavarozást az irányváltó használata segíti elő. Az üzemmódot a funkciókijelző mutatja. A magas percenkénti löketszám a falazat gyors és erőfeszítést nem igénylő fúrását teszi lehetővé. Mélységbeállító, az előre kiválasztott mélységre a vakfuratok készítésénél. A kétkezes irányítást az oldalsó fogantyú használata segíti elő. A készülék nagyon jól használható minden otthoni fúrási munkához. Kartoncsomagolásban szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Névleges teljesítményfelvétel: 710 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0-2700 fordulat/perc
 • Löketszám üresjáratnál: 0-43200 percenként
 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Max. furat-Ø falazatban: 16 mm
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 35 mm
 • Súly (kg.): 1.8
 • Gép súlya (kg.): 1.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Tokmánykulcs 13 mm
  Oldalsó fogantyú
  Mélységmérő

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz