Azonosító: 01860

Skil Kétsebességes akkus fúrócsavarozó 2531AA (F0152531AA)

38.200 Ft
382
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
382
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az egyedi Skil 2531AA kétsebességes akkus fúrócsavarozó a legkisebb tömeg mellett a legnagyobb nyomatékot adja. Lítium-ion akkumulátorral működik, tehát nincs memóriaeffektus, nem merül le magától és mindig készen áll a használatra. Az elektronikus cellavédelemmel ellátott 1 órás gyorstöltő véd a túlterhelés, a túlmelegedés és a mélykisülés ellen, így hosszú élettartamot biztosít az akkumulátornak. Két mechanikus sebesség választható, nagy sebesség a fúráshoz, és nagy forgatónyomaték a csavarozáshoz. A lágy indítás és a teljes szabályozás az állítható sebesség funkció segítségével. Az elektronikus fék gyorsabb, hatékonyabb használatot tesz lehetővé és megakadályozza a csavarok túlszorítását. 19 pozíciós VariTorque rendszer a pontos csavarozásért, valamint fúráskor tengelyrögzítési funkció. A 10 mm-es duplahüvelyű gyorstokmány biztosítja a gyors és könnyű tartozékcserét. Spotlámpával gyártva, így a gyengén megvilágított munkaterületeken is kényelmesebb a munkavégzés. Az ergonomikus kialakítás az optimális egyensúlyt, a kis súly a kényelmes és hatékony kezelhetőséget biztosítja. Praktikus kartoncsomagolásban szállítva. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-400 / 0-1600 fordulat/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 40 Nm
 • Nyomatékfokozat: 19 + 1
 • Fúrótokmány: Duplahüvelyű gyorstokmány 10 mm
 • Akkukapacitás: 1,3 Ah
 • Max. furat-Ø acélban: 10 mm
 • Max. furat-Ø fában: 35 mm
 • Csavar átmérő: 8 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 1.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: 1 x 18 V 1,3 Ah Li-ion akkumulátor
  Dupla végű csavarozóbit
  Töltőegység (töltési idő 1 óra)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz