Azonosító: 01842

Skil Akkumulátoros csavarozó 2436AA (F0152436AA)

9.300 Ft
db

A ​Skil akkumulátoros csavarozó nikkel-metál hibrid akkumulátorai csökkent memóriaeffektussal (helytelen töltés-, kisütés esetét megjegyzi, azután csak addig a szintig tölthető) bírnak és jobban kímélik a környezetet. A töltési idő 5 óra. ​Az automatikus tengelyzár lehetővé teszi a csavarok kézi meghúzását.  Előre/hátra kapcsolóval felszerelt. A kompakt kialakítás és a puha markolat elősegíti a szűk helyeken való csavarozást. Praktikus kartoncsomagolásban szállítva. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 3,6 V
 • Üresjárati fordulatszám: 200 fordulat/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 7 Nm
 • Akkukapacitás: 1,1 Ah
 • Csavar átmérő: 4 mm, hatszögletű: 6,35 mm
 • Súly (kg.): 0.36
 • Gép súlya (kg.): 0.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: 3,6 V-os (1,1 Ah) NiMH beépített akkumulátor
  Töltőegység
  2 csavarozóbit (PH2, S5)
  Mágneses bittartó 

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz