Azonosító: 01841

Skil Magas fordulatszámú mikrogép 1415AC (F0151415AC)

13.500 Ft
135
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
135
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A ​Skil magas fordulatszámú elektromos kéziszerszám állítható sebességkapcsolóval készült, a pontosság elérése és az optimális szabályozás érdekében. A tengelyzár elősegíti a gyors és könnyű tartozékcserét. A kompakt, puha markolat, az állítható segédmarkolat a spotlámpával, a szerszámállvány és a rugalmas tengely a kényelmes és pontos munkavégzést teszi lehetővé. A 25 db-os tartozékkészlet széles körű segítséget nyújt a barkácsolóknak. A készülék kiválóan használható az otthoni és a ház körüli munkákhoz. Praktikus műanyag kofferben szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 125 W
 • Üresjárati fordulatszám: 15.000-35.000 fordulat / perc
 • Feszültség és frekvencia: 230 – 240 V / 50 – 60 Hz
 • Súly (kg.): 2.78
 • Gép súlya (kg.): 0.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Befogógyűrű-kulcs
  2,4 mm-es és 3,2 mm-es befogógyűrűk
  Extra, 3,2 mm-es befogógyűrű
  Állítható segédmarkolat spotlámpával (2 AA akkumulátor mellékelve)
  Rugalmas tengely 
  Szerszámállvány 
  Összesen 25 tartozék

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz