Azonosító: 01751

PCE-S 41 sztetoszkóp

44.290 Ft
442
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
442
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A PCE-S 41 elemmel üzemelő kézi sztetoszkóp. A készüléket gépek zörejének (pl. csapágyak, ventilátor szelepek, szivattyúk) felkutatására használják. Kiváló eszköz zaj és vibráció ellenőrzéshez, lehetőséget nyújt a hiba forrásának felismerésére, mielőtt bekövetkezne a berendezés vagy gép meghibásodása. 
A nagy érzékelő a hangok 3 fokozatban történő ellenőrzését szolgálja, így az érzékelt zajok hangerejét szabályozhatja. A kiválasztott hangerőt 3 fényemittáló dióda jelzi ki. 
A fejhallgató fel van szerelve két beállítható fülvédővel, és 2 m kábel tartozik hozzá. 2 db lecsavarható tűérzékelővel (1 x 290 mm; 1 x 70 mm) rendelkezik.
A készülék burkolata tartós ABS-műanyag. Áramellátása 1 db 9 V elemmel történik.

Kiszállítási csomag: 1 db PCE-S 41, 1 db fejhallgató, 1 db 70 mm-es érzékelő, 1 db 290 mm-es érzékelő, 1 db elem, 1 db szállítótáska, használati utasítás  

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: Elemes
 • Tulajdonságok: Frekvenciatartomány  100 Hz - 10 kHz
  Hangerő  beállítható
  Áramellátás  1 x 9 V elem
  Burkolat  ABS-műanyag
  Környezeti hőmérséklet  -10 - 55 °C
  Méret  206 x 50 x 32 mm
  Tűérzékelő (lecsavarható)  1 x 290 mm; 1 x 70 mm
 • Súly (kg.): 0.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz