Azonosító: 01078

Bosch GSA 1300 PCE szablyafűrész (0.601.64E.200)

75.510 Ft
755
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
755
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSA 1300 PCE szablyafűrész Bosch SDS-rendszerrel készült, ami a betétszerszámok gyors, kényelemes, szerszám nélküli cseréjét segíti elő. A fordulatszám-előválasztás funkció lehetővé teszi a szablyafűrész összehangolt üzemeltetését a különféle munkafolyamatoknál. Kategóriájában a legkisebb rezgéssel, Vibration-Control szabadalmaztatott rezgéscsillapító rendszerrel ellátott. A beépített LED-ek a munkadarab jobb láthatóságát biztosítják, ideális a látás minden munkahelyzetben. Az erőteljes 1300 W-os motor konstans elektronikával a legkeményebb igénybevételekhez, erőutánpótlás terhelés mellett, állandó fordulatszám terhelés alatt is. A Bosch GSA 1300 PCE szablyafűrész jellemzője még a szerszám nélkül állítható fűrészütköző, antivibrációs fogantyú és súlykiegyenlítés, fűrészlap-előtolás és az állandó lengés. Az állandó ingalöket a gyors fűrészelési előrehaladást teszi lehetővé. A szablyafűrészen található fémkampóval a munka megszakítása alatt felakasztható a készülék. A gumírozott hajtóműház biztosítja a biztonságos és csúszásmentes munkavégzést. A Bosch GSA 1300 PCE szablyafűrész ideális súly és méretviszonyokkal rendelkező, egyszerűen kezelhető készülék. Praktikus szerszámkofferben szállítva.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 475 mm
 • Magasság: 161 mm

Műszaki adatok

 • Névleges teljesítményfelvétel: 1300 W
 • Löketszám üresjáratnál: 0 – 2.900 1/perc
 • Lökethossz: 28 mm
 • Vágási mélység fában: 230 mm
 • Vágási mélység acélban: 20 mm
 • Súly (kg.): 7
 • Gép súlya (kg.): 4.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Szerszámkoffer F
  Fűrészlap fa, S 2345 X 
  Fűrészlap fém, S 123 XF 

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz