Azonosító: 01043

Bosch GKS 55 kézi körfűrész (0.601.664.000)

72.760 Ft
727
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
727
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GKS 55 kézi körfűrész kis súlyú mindössze 3,5 kg, egyben nagy teljesítményű 1.200 Wattos kéziszerszám. Kiválóan alkalmazható puha- és keményfák gyors és pontos vágásához. A kézi körfűrész tengelyrögzítéssel és közvetlenül a gépnél porelszívás funkcióval is rendelkezik, porzsákba és univerzális porszívóval. A stancolt alumínium alaplap és a stabil, erős, zárt alumínium présöntvény anyagú mozgó védőburkolat elősegíti a kézi  körfűrész biztonságos működtetését, erős ütéseket is kiáll. A fűrészgépet kis súlya és ideális formatervezése rendkívül jól kezelhetővé teszi. A "Turbo Blower" ventilátoros lefúvási funkció lehetővé teszi, hogy a munkafelületen, tisztán látható legyen a vágás vonala. A Bosch GKS 55 kézi körfűrész legnagyobb vágási mélysége 55 mm. A készülék jellemzője még az optimalizált forgácselvezetés. Az elektromos kéziszerszámok általában A-besorolásúak zajszint szerint, tehát a hangnyomásszint 96 dB(A), a hangteljesítményszint 107 dB(A). A Bosch GKS 55 kézi körfűrészhez tartozékként szállítunk egy elszívóadaptert, keményfémlapkás fűrészlapot, karton párhuzamvezetőt és hajlított imbuszkulcsot. A Bosch  GKS 55 kézi körfűrész használata barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Méretek

 • Szélesség: 310 mm
 • Magasság: 240 mm

Műszaki adatok

 • Fűrészlap furatátmérő: 20,0 mm
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1200 W
 • Üresjárati fordulatszám: 5200 ford./perc
 • Fűrészkapacitás 90°-nál: 55 mm
 • Fűrészkapacitás 45°-nál: 38 mm
 • Fűrészlapátmérő: 160 mm
 • Súly (kg.): 3.5
 • Gép súlya (kg.): 4.938

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: - Elszívóadapter 
  - Keményfémlapkás fűrészlap, Ø 160 mm 
  - Párhuzamvezető 
  - Hajlított imbuszkulcs, 5-ös kulcsnyílás 

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz