Azonosító: 01027

Bosch GST 90 E szúrófűrész (0.601.58G.000)

48.010 Ft
480
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
480
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GST 90 E szúrófűrész továbbfejlesztett fűrészlap befogó rendszerének köszönhetően magas fokú vágási pontosság érhető el. Nagy teljesítményű, 650 wattos motorja nagymértékű lemunkálási teljesítményt tesz lehetővé. SDS rendszere által a fűrészlap csere gyors, szerszám nélkül végrehajtható. Acéllemeze nagyon ellenálló, még a hajlítással szemben is. Nagyon halkan üzemel, így hatékonyabb és kellemesebb vele a munkavégzés. A felszakadás mentes vágásokról a 4 előtolási fokozata gondoskodik. A dekopírfűrész forgácslefújási funkciója szabad rálátást biztosít a használat közben, az effektív porelszívás elérése érdekében le is állítható.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 650 W
 • Löketszám üresjáratnál: 500 - 3100 ford./perc
 • Vágási mélység fában: 90 mm
 • Vágási mélység acélban: 10 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 20 mm
 • Súly (kg.): 4
 • Gép súlya (kg.): 2.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601E8G000 
  Elszívókészlet (ET-sz. 1 619 P07 167) 
  Szerszámtáska (1 619 P07 164) 
  Hajlított imbuszkulcs, 5-ös kulcsnyílás (ET-sz. 1 907 950 006) 
  Forgácsfelszakadás gátló (ET-sz. 2 601 016 065) 1 x fűrészlap

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz