Azonosító: 00957

Bosch GHG 660 LCD-kijelzős hőlégfúvó (0.601.944.703)

49.380 Ft
493
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
493
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GHG 660 LCD-kijelzős hőlégfúvó kompakt, felhasználóbarát felépítése és SoftGrip lágyfogantyú markolata által rendkívül kézreálló készülék. A fő felhasználási terület választható ki, ezáltal a levegő és hőmérséklet könnyen és egyszerűen szabályozható. A levegő és hőmérséklet szabályozása tízes léptékben történik, az egyes értékeket a praktikus LCD-kijelző mutatja. A hosszú élettartamot növeli, hogy hűtés túlmelegedés esetén a fűtés azonnal lekapcsol. Hidegfokozata révén a fűtőspirál nagyon rövid idő alatt, 1 percen belül lehűl.  A tisztítás könnyű és egyszerű a levehető durva szennyeződés szűrőnek köszönhetően.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 255 mm
 • Magasság: 255 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 2300 W
 • Hőmérséklet: 50 – 660 °C
 • Levegőáram: 250 – 500 l/perc
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Síksugárfúvóka, 50 mm (1 609 201 795) 
  Üvegvédő fúvóka, 75 mm (1 609 390 452) 
  Szerszámkoffer 360 x 287 x 113 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz