Azonosító: 00956

Bosch GHG 600 CE általános hőlégfúvó (0.601.942.103)

38.380 Ft
383
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
383
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GHG 600 CE általános hőlégfúvó multifunkcionális készülék festékek és lakkok leégetéséhez, forró levegővel történő alakításhoz, zsugorításhoz. Kitűnően alkalmazható forrasztási, hegesztési és ónozási munkálatokhoz is. A hőmérséklet szabályozása fokozatmentesen, egy állítókerékkel történik. Keskeny helyeken történő munkavégzést segíti, hogy a hőszigetelő köpeny levehető. A készüléken kialakításra került letámasztó felületek a készülék felborulása ellen nyújtanak segítséget. A tartozékai speciálisak a sokféle alkalmazáshoz. Jobb- és balkezesek is használhatják.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 340 mm
 • Magasság: 105 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 2000 W
 • Hőmérséklet: 100 - 600˚C
 • Levegőáram: 350 - 550 l/perc
 • Súly (kg.): 1
 • Gép súlya (kg.): 0.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Karton 
  Hálózati kábel (ET-sz. 1 609 202 270) 407 x 158 x 87 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz