Azonosító: 00948

Bosch GDS 24 ütvecsavarozó (0.601.434.108)

200.670 Ft
2006
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2006
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDS 24 ütvecsavarozó egy nagyon erőteljes készülék, mely alkalmas acéliparban és gépgyártásban teherjárművek kerékszereléséhez, valamint tartálygyártáshoz illetve csavarkötésekhez ipari csövek szerelésénél. Az alátéttányéros kiegészítő fogantyú kétféle szerelési helyzetet tesz lehetővé a kényelmes munkavégzés érdekében. A V-hornyos ütőszerkezet alacsony visszaforgató funkcióval rendelkezik és magas élettartamot biztosít a készüléknek. Kis súlya ellenére nagy ütőerőt képes kifejteni. A meghúzást és a kioldást a készülék jobbra illetve balra forgása járul hozzá. A betétszerszámok egyszerűen cserélhetőek. A külön tartozékként kapható torziós rudak az éppen szükséges forgatónyomaték értéken tartását biztosítják. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 416 mm
 • Magasság: 436 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 800 W
 • Üresjárati fordulatszám: 950 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 300 / 600 Nm
 • Csavar átmérő: M 24
 • Súly (kg.): 8
 • Gép súlya (kg.): 5.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Felakasztó kengyel (ET-sz. 3 601 310 013) 
  Kiegészítő fogantyú (2 602 025 075)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz