Azonosító: 00947

Bosch GDS 18 E ütvecsavarozó (0.601.444.000)

178.670 Ft
1786
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1786
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDS 18 E ütvecsavarozó kitűnően használható személygépkocsik kerékszereléséhez, állványépítéshez,polcgyártáshoz, szerviz- és műhelymunkához, valamint csavarkötésekhez betonban és fában. A középső fogantyú ideális súlyeloszlást biztosít a készüléknek, valamint Softgrip lágyfogantyúja kellemes használat kölcsönöz a munkavégzés során. Nagyon robusztus fém ütőműházának köszönhetően. A fordulatszám-előválasztás funkció a precíz munkavégzéshez járul hozzá. A meghúzáshoz és a kioldáshoz a készülék jobbra illetve balra forgása nyújt segítséget. A betétszerszámok könnyen cserélgethetőek. A gép rögzítése egy praktikus akasztó segítségével történik.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 315 mm
 • Magasság: 200 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 500 W
 • Üresjárati fordulatszám: 1900 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 160 / 250 Nm
 • Csavar átmérő: M 18
 • Súly (kg.): 4
 • Gép súlya (kg.): 3.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601D44000

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz