Azonosító: 00944

Bosch GSR 6-60 TE szárazépítő fúrócsavarozó (0.601.445.200)

60.380 Ft
603
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
603
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSR 6-60 TE szárazépítő fúrócsavarozó egy rendkívül multifunkcionális készülék, nagy teljesítményű motorja gyors munkavégzést, a forgatónyomaték és a fordulatszám összehangolása pedig többféle alkalmazási lehetőséget biztosít. Magas fordulatszáma lehetővé teszi gipszkartonlapok nagyon gyors és hatékony csavarozását. Kompakt felépítése és az egy kézzel kezelhető mélységütköző révén rendkívül kellemes vele a munkavégzés. A pontos lekapcsoló tengelykapcsoló által a csavarkötések mindig állandó mélységben vannak. Mélységütközője a nagy nyitási szélessége révén hatlapú csavarokkal történő alkalmazást tesz lehetővé. A folyamatos üzemmódot a széles elektronikus kapcsoló rögzítőgomb segíti. A hagyományos 1/4"-os betétszerszámok kompatibilisek a készülékkel. A gép felakasztása egy praktikus övcsat segítségével történik. A készülék egy praktikus belső kialakítású szerszámkofferben tárolható tartozékaival együtt.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 295 mm
 • Magasság: 207 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 701 W
 • Leadott teljesítmény: 327 W
 • Üresjárati fordulatszám: 6000 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 12 Nm
 • Csavar átmérő: 6 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.4

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601D45200 
  Akasztónyelv övhöz 
  Szerszámkoffer (2 605 438 620) 
  Csavarhúzó-betét (bit) PH 2 Mélységütköző (2 607 002 585) 
  Univerzális tartó, mágneses (2 607 000 157 )

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz