Azonosító: 00941

Bosch GGS 28 LP egyenes csiszoló (0.601.225.000)

103.020 Ft
1030
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1030
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GGS 28 LP egyenes csiszoló masszív felépítésének köszönhetően többféle alkalmazáshoz használható készülék. Motorja erőteljes, 500 watt teljesítményű, gondoskodik a hatékony és erőteljes munkavégzésről és a hosszú élettartamról. A hosszú és karcsú csiszolótengely ideális szűk és keskeny helyeken történő munkavégzésnél. A gép azonnali lekapcsolását egy reteszelést nem igénylő biztonsági kapcsoló segíti. A tartozékok biztonságos és stabil rögzítését egy edzett rögzítőegység segíti.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 383 mm
 • Magasság: 75 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 500 W
 • Leadott teljesítmény: 280 W
 • Üresjárati fordulatszám: 29000 ford./perc
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Egynyílású villáskulcs, 13 mm-es (ET-sz. 3 607 950 025) 
  Egynyílású villáskulcs, 19 mm-es (ET-sz. 3 607 950 024) 
  Befogóegység (feszítőanya és befogópatron, 6 mm-es, ET-sz. 3 607 030 474)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz