Azonosító: 00926

Bosch GTR 30 CE csempevágó kartonban (0.601.60C.001)

57.590 Ft
575
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Bosch GTR 30 CE csempevágó magas fordulatszáma révén (30000 ford/perc) kitűnően alkalmazható fúráshoz, maráshoz még a legkeményebb csempében is. A beépített porelszívás és a szárazfúrás funkció által pormentesen, tisztán lehet vele dolgozni. Vákuumban forrasztott gyémánt fúrókoronája még gyorsabbá teszi a használatot. Multifunkcionális készülék a különböző alkalmazásokhoz, például egyszerű, kör vagy szabad kivágásoknál. LED világítása révén a munkaterület mindig jól látható és a függőleges készülékmegvezetés révén teljes mértékben ellenőrzött.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 701W
 • Üresjárati fordulatszám: 15000 - 30000 ford/perc
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601F0C000 
  6 mm-es gyémánt fúrókorona (2 608 587 155) 
  8 mm-es gyémánt fúrókorona (2 608 587 156)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz