2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00918

Bosch GWS 24-230 LVI nagy sarokcsiszoló (0.601.893.F00)

87.890 Ft
1756
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1756
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWS 22-230 LVI nagy sarokcsiszoló erőteljes, 2400 wattos Champion motorja, valamint az elfordítható kengyelfogantyú révén hatékony munkavégzést biztosít. Ergonomikus felépítése, illetve csekély súlya is segíti a még hatékonyabb munkavégzést. A fő- és a kiegészítő fogantyú Vibration Control funkcióval akár 50%-kal csökkenti az egészségre ártalmas rezgést, és SoftGrip gumimarkolata által még kényelmesebb vele a munka. A KickBack Stop funkció felismeri ha a tárcsa blokkolva van és rögtön leállítja a gépet. A védőburkolat elfordulásbiztos, biztonságos munkavégzést biztosít használója számára. Áramszünet után az újraindítás-gátló akadályozza meg a gép újraindulását. A készülék indítóáram-korlátozó és lágyindító funkcióval rendelkezik. A pormentes munka és a készülék hosszú élettartama érdekében a készülék páncélozott.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 2400 W
 • Csiszolókorong átmérő: 230 mm
 • Súly (kg.): 6
 • Gép súlya (kg.): 5.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601H93F00 
  Gyorsbeállítású védőburkolat (2 605 510 281) 
  Kiegészítő fogantyú (2 602 025 181) 
  Befogókarima (1 605 703 099) 
  Feszítőanya (1 603 340 040) 
  Körmöskulcs (1 607 950 048)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz