Azonosító: 00905

Bosch GWS 12-125 CIP kis sarokcsiszoló (0.601.793.202)

52.130 Ft
521
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
521
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWS 12-125 CIP kis sarokcsiszoló erőteljes, konstans elektronikával ellátott motorja és a masszív kivitel révén gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A PROtection kapcsoló hozzájárul a rendkívül biztonságos munkavégzéshez, azáltal, hogy elengedése után azonnal kikapcsolja a készüléket. A különböző állásba állítható kapcsoló által kényelmesen használható. A készülék közvetlenül hűtött, túlterhelésvédelemmel és tartós szénkefékkel rendelkezik a nagy terhelhetőség és hosszú élettartam érdekében. A KickBack Stop funkció és az újraindítás-gátló rendkívül nagy biztonságot biztosít használójának. A készülék lágy felfutás és indítóáram korlátozás funkciókkal rendelkezik. A Vibration Control kiegészítő fogantyú 40%-kal csökkenti az egészségre káros rezgéseket, így biztonságossá és kényelmessé téve a munkát. Az innovatív kábelhüvelyek meghosszabbítják a kábel élettartamát. A védőburkolat szerszám nélkül könnyen és kényelmesen változtatható, ezáltal elősegíti a biztonságos munkavégzést. A hajtóműfej 90°-os léptékekben állatható, illetve forgatható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 358 mm
 • Magasság: 102 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1200 W
 • Leadott teljesítmény: 640 W
 • Üresjárati fordulatszám: 11500 ford./perc
 • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
 • Súly (kg.): 3
 • Gép súlya (kg.): 2.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601G93200 
  Befogókarima (ET-sz. 2 605 703 014) 
  Védőburkolat (1 605 510 365) 
  Feszítőanya (1 603 340 040) 
  Vibration Control kiegészítő fogantyú (2 602 025 171) 
  Körmöskulcs (1 607 950 043)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz