Azonosító: 00899

Bosch GWS 15-125 CIH kis sarokcsiszoló (0.601.830.222)

63.130 Ft
631
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
631
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWS 15-125 CIH Professional sarokcsiszoló erőteljes, 1500 wattos, konstans elektronikával ellátott Champion motorja hozzájárul a tartós és kényelmes munkavégzéshez. A konstans elektronika biztosítja az állandó fordulatszámot, még terhelés mellett is. KickBack Stop funkciója a véletlen bekapcsolás elleni védelemmel, az elfordulásbiztos védőburkolattal és a rezgések csökkentése révén járul hozzá a biztonságos munkavégzéshez. Az ergonomikus burkolat, SoftGrip borítással, az optimális teljesítmény/súly arány hozzájárul a készülék kényelmes használatához, még a fej felett végzett munkálatoknál is.  A Vibration Control kiegészítő fogantyú 40%-kal csökkenti az egészségre káros rezgéseket, így biztonságossá és kényelmessé téve a munkát. A készülék lágy felfutás és indítóáram korlátozás, túlterhelés elleni védelem funkciókkal rendelkezik. A fogantyú bal és jobb oldalon is használható. A hajtóműfej 90°-os léptékekben állatható, illetve forgatható.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1500 W
 • Leadott teljesítmény: 860 W
 • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
 • Súly (kg.): 3
 • Gép súlya (kg.): 2.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601H30220 
  Befogókarima (ET-sz. 2 605 703 014) 
  Védőburkolat (1 605 510 365) 
  Feszítőanya (ET-sz. 1 603 345 043) 
  Vibration Control kiegészítő fogantyú (2 602 025 123) 
  Körmöskulcs (ET-sz. 1 607 950 052)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz