Azonosító: 00875

Bosch GSH 5 CE vésőkalapács SDS-max-szal (0.611.321.000)

149.120 Ft
1491
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1491
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Boch GSH 5 CE Professional vésőkalapács erőteljes motorjának köszönhetően és a 8,3 joule ütéserőnek köszönhetően nagy lemunkálási teljesítménnyel rendelkezik. Vibration Control rezgéscsillapításának köszönhetően akár 40%-kal kevesebb rezgés mellett történhet a munkavégzés, még az időigényes feladatoknál is. A masszív fémburkolat hosszú élettartamot biztosít a készüléknek Az ideális teljesítmény elosztás érdekében a az ütésszám változtatása egy szabadalmaztatott állítókerékkel történik. A kényelmes vésési munkavégzéshez a szabadalmaztatott reteszelhető kapcsolókilincs járul hozzá. a Vario-Lock funkciónak köszönhetően a könnyű kezelhetőséget 12 szögbeállítási fokozat biztosítja. Bosch konstans elektronika biztosítja az állandó fordulatszámot terhelés alatt is. A kényelmes munkavégzéshez még hozzájárul a szerviz-jelző és a készenlét-kijelző. A kábelszakadás elkerülése és a nagy mozgási sugár elérése érdekében a készülék egy gömbhüvellyel felszerelt.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 480 mm
 • Szélesség: 105 mm
 • Magasság: 235 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1150 W
 • Ütésszám: 1.300 – 2.900 1/perc
 • Egy ütés energiája: 8,3 J
 • Súly (kg.): 10
 • Gép súlya (kg.): 6.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3611C21000 
  Zsírtubus (ET-sz. 1 615 430 010) 
  Szerszámkoffer (1 615 438 454) 
  Géptörlő kendő 
  Hegyesvéső, 400 mm (2 608 690 103)
  Kiegészítő fogantyú (2 602 025 142) 

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz