Azonosító: 00859

Bosch GBH 2-24 D fúrókalapács SDS-plus-szal (0.611.2A0.000)

58.390 Ft
583
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
583
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GBH 2-24 D Professional fúrókalapács erőteljes motorjának és nagy ütési energiájának köszönhetően nagy vésőteljesítményű és gyors fúrási előrehaladású. Ergonomikus felépítésének, valamint kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően rendkívül masszív, megbízható és hosszú élettartamú.A véső funkció által többféleképpen, multifunkcionálisan alkalmazható készülék. A kábelszakadás megelőzése érdekében gömbhüvely került kialakításra a készüléken. Balra és jobbra forgásnál a forgatható szénkefetartó biztosítja az azonos erőkifejtést. 
Az SDS-Plus szerszámbefogás optimális erőelosztást biztosít a 2-4 kg-os fúrókalapácsoknak.A biztonságos munkavégzés érdekében a készülékbe biztonsági kuplung került beépítésre. A beszorult fúrók kiszabadítását a készülék jobbra illetve balra történő forgása segíti. A pontos előfúrás végett a fordulatszám fokozatmentesen szabályozható. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 750 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 1300 ford./perc
 • Ütésszám: 0 - 5100 ütés/perc
 • Max. furat-Ø betonban: 4 - 24 mm
 • Egy ütés energiája: 2,7 J
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 30 mm
 • Súly (kg.): 4.75
 • Gép súlya (kg.): 2.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3611BA0000 
  Szerszámkoffer (2 605 438 524) 
  210 mm-es mélységütköző (1 613 001 010) 
  Kiegészítő fogantyú (2 602 025 141)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz