Azonosító: 00858

Bosch GBH 2-23 REA fúrókalapács SDS-plus-szal (0.611.250.500)

83.760 Ft
837
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
837
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GBH 2-23 REA Professional fúrókalapács egy univerzális alkalmazási lehetőség a pormentes fúrásokhoz a beépített, levehető elszívóegységnek köszönhetően. Ergonomikus kialakításának és csekély súlyának köszönhetően kényelmesen lehet használni a fej fölött végzett munkáknál is. 
A fúrókorona adapter készlet elszíváshoz üreges fúrókoronával végzett munkáknál (68 mm átmérőig) külső elszívó egységgel is alkalmazható. Az SDS-Plus szerszámbefogás optimális erőelosztást biztosít a 2-4 kg-os fúrókalapácsoknak. A visszaáramlást gátló szelepek meggátolják a por kiáramlását. A költséghatékony szervizeléshez a mikro-szűrő egység cserélhető. Elszívóegység nélküli munka az elszívórész egyszerű, szerszám nélküli levételével lehetséges.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 710 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 1000 ford./perc
 • Ütésszám: 0 - 4400 ütés/perc
 • Max. furat-Ø betonban: 4 - 23 mm
 • Egy ütés energiája: 2,3 J
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 32 mm
 • Súly (kg.): 6
 • Gép súlya (kg.): 2.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3611B50500 
  Elszívóegység 
  Szerszámkoffer 
  Kiegészítő fogantyú (ET-sz. 1 619 P06 104) 
  5 x tömítőgyűrű (ET-sz. 1 619 P06 107) 550 x 330 x 150 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz