Azonosító: 00854

Bosch GDB 1600 WE gyémánt-fúrógép (0.601.189.608)

333.900 Ft
3339
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3339
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDB 1600 WE Professional gyémántfúrógép rendkívül könnyen kezelhető, nedves fúráshoz is kitűnően alkalmazható készülék. Fal közelében is kitűnően alkalmazható a mindössze 40 mm-es sarokméretének köszönhetően. A szívófej felszerelése révén szárazfúváshoz is alkalmas. Szerszámbefogása révén (G-1/2"-os belső menettel és 1-1/4"-os külső menettel) alkalmazható a kereskedelemben forgalmazott gyémánt fúrókoronákkal. A precíz és érzékeny fúrási és előfúrási munkákhoz a készülék működés közben lágy felfutású és a fordulatszám szabályozása fokozat nélkül történik.Bosch konstans elektronika biztosítja az állandó fordulatszámot alkalmazás közben. A túlterhelés megelőzése érdekében elektronikus kijelzővel és automatikus fordulatszám csökkentési funkcióval rendelkezik. Mechanikus biztonsági kuplungja az 1. és 2. sebességfokozatban külön-külön és összehangoltan is optimálisan működik. A Bosch S 500 A Professional fúróállványhoz szerszám nélkül, egyszerűen csatlakoztatható. Kézi és fúróállványba telepített módon is alkalmazható. A biztonságosság érdekében a kábelbe egy védőkapcsoló került beépítésre.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1600 W
 • Üresjárati fordulatszám: 980 / 2400 ford./perc
 • Max. furat-Ø betonban: 10 - 102 mm
 • Súly (kg.): 11
 • Gép súlya (kg.): 6.56

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Szerszámkoffer (2 605 438 371) 
  Kiegészítő fogantyú (2 609 390 316) 
  Öblítőfej (ET-sz. 3 607 031 573)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz