Azonosító: 00842

Bosch GWB 10 RE sarokfúrógép (0.601.132.708)

93.390 Ft
933
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
933
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWB 10 RE Professional sarokfúrógép ergonomikus felépítésének és a vékony rúdmotornak köszönhetően jól használható a nehezen hozzáférhető helyeken, sarkoknál.A készülék optimális alkalmazását a gázadó elektronika és az állítókerékkel történő fordulatszám-előválasztás,a csavarozást a jobbra/balra forgás segíti.A süllyesztett tokmány a sarokfúró szerkezeti magasságát csökkenti. A masszív, kúpkerekes hajtómű hozzájárul a készülék még hosszabb élettartamához. A sarokméret nagyon kicsi, csak 23 mm. A fejmagasság rendkívül alacsony, mindössze 74 mm.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 400 W
 • Leadott teljesítmény: 170 W
 • Üresjárati fordulatszám: 1300 f/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 5,5 Nm
 • Max. furat-Ø acélban: 10 mm
 • Max. furat-Ø fában: 22 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Beépített fogaskoszorús fúrótokmány, 
  10 mm Fogaskoszorús fúrótokmány 360 x 140 x 65 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz