Azonosító: 00839

Bosch GBM 23-2 E fúrógép (0.601.121.603)

205.890 Ft
2058
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2058
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

osch GBM 23-2 E Professional fúrógép erőteljes, kiválóan alkalmazható acélban fúráshoz 23 mm átmérőig.Az ideális erőátvitel érdekében keresztfogantyúval és nyomótalppal is rendelkezik a készülék. A precíz előfúrás érdekében vezérlő elektronikával ellátott a készülék.A külön tartozékként lévő kúpos tüske lehetőséget ad az összes kereskedelemben kapható fúrótokmányok használatára.A görgőscsapágyazott motorja és az áttétel hosszú élettartamot biztosít a készülék számára.43 mm-es tengelynyak átmérője révén fúróállványban is használható.A kapcsológomb egy ujjal működtethető és rögzíthető.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1.150 W
 • Leadott teljesítmény: 670 W
 • Üresjárati fordulatszám: 410 / 930 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 115,0 / 50,0 Nm
 • Max. furat-Ø acélban: 23 / 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 50 / 35 mm
 • Súly (kg.): 6
 • Gép súlya (kg.): 4.775

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Kiegészítő fogantyú (ET-sz. 1 600 763 010) 
  Kiütő ék (1 601 030 009) 442 x 320 x 120 mm

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz