2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00837

Bosch GBM 13-2 RE fúrógép (0.601.169.508)

58.790 Ft
1174
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1174
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GBM 13-2 RE Professional fúrógép erőteljes, ergonomikus felépítésű, erőteljes készülék. Fém gyorsbefogó fúrótokmánya hozzájárul nagyfokú precizitáshoz és a hosszú élettartamhoz. Két sebességfokozatú áttétele lehetővé teszi a minőségi munkát fában és fémben. A fáradságmentes munkavégzés érdekében a készülék használat közben jobbra és balra is tud forogni.A precíz előfúrás érdekében a készülék vezérlő elektronikával ellátott. Szinkronizált két sebességfokozatú, ékkapcsolós hajtómű által az átkapcsolás forgás közben is lehetséges. A fordulatszám-előválasztás állítókerékkel történik. A kilazulás ellen a fúrótokmányt egy központi csavar rögzíti. Fúróállványban is használható 43 mm átmérőjű tengelynyak által. A pontos munkavégzés és hosszú élettartam érdekében Végig golyós- és görgőscsapágyazott. Kis sarokméretű, 29 mm-es. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 550 W
 • Leadott teljesítmény: 285 W
 • Üresjárati fordulatszám: 1000 / 1900 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 11,5 / 6,0 Nm
 • Fúrótokmány: Fogaskoszorús
 • Max. furat-Ø acélban: 13 / 8 mm
 • Max. furat-Ø fában: 32 / 20 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  210 mm-es mélységütköző (2 603 001 019) 
  Fogaskoszorús fúrótokmány, 13 mm (1 608 571 062) 
  Kiegészítő fogantyú (1 612 025 024)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz