Azonosító: 00835

Bosch GBM 10-2 RE fúrógép (0.601.168.568)

62.390 Ft
623
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
623
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GBM 10-2 RE Professional fúrógép erőteljes, ergonomikus felépítésű, fazéképítési móddal rendelkező készülék. Fém gyorsbefogó fúrótokmánya hozzájárul nagyfokú precizitáshoz és a hosszú élettartamhoz. Két sebességfokozatú áttétele lehetővé teszi a minőségi munkát fában és fémben. A fáradságmentes munkavégzés érdekében a készülék használat közben jobbra és balra is tud forogni. A fordulatszám-előválasztás állítókerékkel történik. A kilazulás ellen a fúrótokmányt egy központi csavar rögzíti. Fúróállványban is használható 43 mm átmérőjű tengelynyak által. A pontos munkavégzés és hosszú élettartam érdekében Végig golyós- és görgőscsapágyazott. Kis sarokméretű, 29 mm-es. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 500 W
 • Leadott teljesítmény: 270 W
 • Üresjárati fordulatszám: 1150 / 2100 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 9,5 / 5,0 Nm
 • Fúrótokmány: Gyorsbefogó (10 mm-es)
 • Max. furat-Ø acélban: 10 / 6 mm
 • Max. furat-Ø fában: 25 / 15 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Gyorsbefogó fúrótokmány 10 mm (2 608 572 218)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz