Azonosító: 00834

Bosch GBM 10 RE fúrógép (0.601.473.600)

35.990 Ft
359
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
359
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GBM 10 RE Professional fúrógép erőteljes 600 wattos motorja által ideális 10 mm furatátmérőig fémben, kiváltképp 10 mm átmérőig acél fúrásához.A precizitás érdekében a fúrótengely a csapágyban rögzített. Ergonomikus felépítése és kis súlya hozzájárul az ideális használathoz középnehéz furatok esetén.A precíz előfúrás érdekében a készülék vezérlő elektronikával ellátott. Fém gyorsbefogó fúrótokmánya hozzájárul nagyfokú precizitáshoz és a hosszú élettartamhoz.A fáradságmentes munkavégzés érdekében a készülék használat közben jobbra és balra is tud forogni.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 600 W
 • Leadott teljesítmény: 360 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 2.600 1/perc
 • Fúrótokmány: Gyorsbefogó (10 mm-es)
 • Vágási mélység alumíniumban: 10 mm
 • Max. furat-Ø acélban: 10 mm
 • Max. furat-Ø fában: 25 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: 3601D73600
  Gyorsbefogó fúrótokmány 1 - 10 mm (ET-sz. 2 068 572 196)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz