Azonosító: 00817

Bosch 10,8 V/2,0 Ah akku + 1 x AL 1130 Li-ionos gyorstöltő (1.600.Z00.041)

23.690 Ft
236
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
236
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch 10,8 V/2,0 Ah-s Professional akku, kis súlya miatt kényelmesen alkalmazható mindenféle munkához, különösen a fej felett végzett munkálatokhoz.Bosch flexibilis Power System rendszere által az összes V-osztályba tartozó géphez kompatibilis. Nagyon masszív, még azután is működőképes marad, hogy 3 méter magasról a betonra esik.
Bosch Li-ionos gyorstöltő AL 1130 CV:Töltési idő: 30 percBemeneti feszültség: 230 V

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 10,8 V
  • Akkukapacitás: 2,0 Ah
  • Súly (kg.): 0.851
  • Gép súlya (kg.): 0.851

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

  • Csomag tartalma: ​1 × 10,8 V-os 2,0 Ah-s akku Professional
    1 × Li-ionos gyorstöltő AL 1130 CV

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz