Azonosító: 00799

Bosch PowerBox GML 20 Professional akkus rádió (0.601.429.700)

81.010 Ft
810
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
810
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GML 20 Professional akkus rádió az FM/AM sávok és MP3-fáljok lejátszásához felülmúlhatatlan térhatású hangzással rendelkezik erőteljes, 20 wattos beépített mélysugárzóval és 4 magassugárzóval.  Különböző bemenetei, valamin a 12 V DC hüvely által többféle zenelejátszási lehetőség közül választhatunk.Körkörös védelmének köszönhetően nagyon masszív, rugós megtámasztású alumíniumkeretnek köszönhetően működőképes marad azután is, ha 3 méter magasról betonra esik, valamint por és fröccsenő víz éri.Két beépített 230 V-os szabványos csatlakozóaljzat által lehetőség van további hálózati készülék csatlakoztatására.Az ideális kezelhetőség érdekében a kijelző és a kezelőelemek megvilágítottak.
További tulajdonságok:
- Rádiófrekvencia tartomány AM: 531 – 1.602 kHz 
- Rádió frekvencia tartomány FM: 87,5 – 108 MHz
- Hangteljesítmény: 20 W
- Tárolóhelyek: 30

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 14,4/18 V
 • Súly (kg.): 11
 • Gép súlya (kg.): 8.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Az akku és a töltőberendezés nem tartozik a szállítási terjedelembe 
  Aux-in kábel 
  Karton 2 x AA elem

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz