Azonosító: 00783

Bosch GDX 18 V-Li akkus ütvecsavarozó L-Boxx-ban (0.601.9B8.104)

142.900 Ft
1429
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1429
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDX 18 V-LI Professional akkus ütve csavarozó a kategória univerzális készüléke.Univerzálisan használható még több alkalmazáshoz 1/4"-os hatszögletű és 1/2"-os négyszögletes szerszámbefogások kombinációja révén.A nagy forgatónyomatékánal és magas fordulatszámának köszönhetően gyorsan haladhatunk vele fémben és fában történő csavarozáskor.Nagyon rövid fejhosszának köszönhetően keskeny helyeken és fej felett munkáknál is kiválóan használható.Bosch Premium lítium-ion technológiája hosszú élettartamot biztosít az akkunak.A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut a túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 166,0 mm
 • Magasság: 242,0 mm

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 2800 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 160 Nm/180 Nm
 • Akkukapacitás: 4,0 Ah
 • Ütésszám: 0 – 3.200 1/perc
 • Csavar átmérő: M 6 - M 14
 • Súly (kg.): 5
 • Gép súlya (kg.): 1.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601JB8100
  Gyorstöltő AL 1860 CV (2 607 225 322) 
  L-BOXX 136 (2 608 438 692) 
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés (2 608 438 007) 
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku (1 600 Z00 038)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz