Azonosító: 00781

Bosch GDS 18 V-Li akkus ütvecsavarozóL-Boxx-ban (0.601.9A1.S0B)

108.520 Ft
1085
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1085
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDS 18 V-LI Professional akkus ütve csavarozó a kategória első 18 voltos rugalmas akkurendszerrel rendelkező készüléke.A "Premium" technológia hosszabb működési időt, a "Compact" funkció pedig kisebb súlyt biztosít az akkunak, ezáltal kényelmesebb lesz a munkavégzés.A nagy forgatónyomatékának és magas ütésszámának (3200/perc) köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan tudunk vele dolgozni fémben (M 16-ig) és fában.
Nagyon rövid fejhosszának köszönhetően keskeny helyeken és fej felett végzett munkáknál is jól használható.Új fejlesztésű CoolPack akkumulátora optimális hőelvezetést biztosít, így az élettartamot akár 100 %-kal is megnövelheti (CoolPack nélküli lítium-ion akkukhoz képest).
A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut a túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen.Intelligens akkumulátor töltés-kijelzőjének segítségével információt kapunk az akku töltöttségi szintjéről és a még fennálló energiatartalékokról is.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 152,0 mm
 • Magasság: 241,0 mm

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 2800 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 180 Nm
 • Akkukapacitás: 4,0 Ah
 • Ütésszám: 0 – 3.200 1/perc
 • Csavar átmérő: M 6 - M 14
 • Súly (kg.): 5
 • Gép súlya (kg.): 1.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601JA1S00
  L-BOXX 136 (2 608 438 692) 
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés (2 608 438 007) 
  Gyorstöltő AL 1860 CV (2 607 225 322) 
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku (1 600 Z00 038)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz