Azonosító: 00779

Bosch GDR 18 V-Li 2 akkus ütvecsavarozó L-Boxx-ban (0.601.9A1.30E)

108.520 Ft
1085
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1085
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDR 18 V-Li Professional akkus ütvecsavarozó a kategória egyik legkönnyebben kezelhető készüléke.Rugalmasa akkurendszere van, a "Premium" funkció a hosszabb működési időhöz, a "Compact" funkció a kevesebb súlyhoz és a könnyedebb munkavégzéshez járul hozzá.A nagyon rövid fejhossznak köszönhetően keskeny helyeken és fej felett végzett munkáknál kitűnően használható. A nagy forgatónyomatéka és magas ütésszáma (3200/perc) által fémben (M 14-ig) és fában.
Új fejlesztésű CoolPack funkciója optimális elvezetést biztosít a készüléknek, ezáltal az élettartamot akár 100%-al meghosszabbíthatja (a CoolPack nélküli lítium-ion akkuval összehasonlítva).
Egyedülálló Bosch Premium lítium-ion technológiája is hozzájárul a még hosszabb élettartamhoz és akkuüzemidőhöz.A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) óvja az akkut a túlterheléstől, túlhevüléstől és mélykisüléstől.Intelligens töltésállapot kijelzője információt ad az akku töltöttségi szintjéről és a még fennálló energiatartalékról.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszer
Flexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 145,0 mm
 • Magasság: 241,0 mm

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 2800 ford./szám
 • Maximális forgatónyomaték: 160 Nm
 • Akkukapacitás: 4,0 Ah
 • Ütésszám: 0 – 3.200 1/perc
 • Csavar átmérő: M 6 - M14
 • Súly (kg.): 5
 • Gép súlya (kg.): 1.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: 3601JA1300
  L-BOXX 136 (2 608 438 692) 
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés (2 608 438 007) 
  Gyorstöltő AL 1860 CV (2 607 225 322) 
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku (1 600 Z00 038)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz