Azonosító: 00771

Bosch GSB 18-2-Li akkus ütvefúró-csavarozógép L-Boxx-ban (0.601.9D2.300)

84.390 Ft
843
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
843
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GSB 18-2-LI Professional akkus fúrócsavarozó mindösszesen 1,4 kg-os súlyának, és rövid fejhosszának köszönhetően kitűnően alkalmazható keskeny helyeken és fej felett végzett munkánál.Új fejlesztésű, 2 fokozatú bolygóműves hajtóműje biztosítja a magas forgatónyomatékot fúrási és csavarási munkáknál fában 30 mm-ig, fémben 10 mm-ig, ütvefúrásnál falban 10 mm-ig. A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) óvja az akkut a túlterheléstől, túlhevüléstől, mélykisüléstől. Beépített LED világításának köszönhetően a munkadarab mindig jól látható.Övhöz való rögzítés egy praktikus akasztónyelv segítségével történhet, így a szerszám mindig kéznél van ha szükség van rá.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-450 / 0-1400 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 39/18 Nm
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Súly (kg.): 4
 • Gép súlya (kg.): 1.4

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  1/2 L-BOXX betét, készülék és töltő (2 608 438 092)
  2 x 1,5 Ah Li-ion akku (1 600 Z00 035)
  Csavarbehajtó bit
  Gyorstöltő AL 1820 CV (2 607 225 424)
  L-BOXX 136 (2 608 438 692)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz