Azonosító: 00762

Bosch GDR 14,4 V-Li MF akkus ütvecsavarozó L-Boxx-ban (0.601.9A1.904)

109.900 Ft
1099
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1099
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional akkus ütvecsavarozó rövid fejhossza (177 mm) a kategórián belül a legkönnyebb és -kényelmesebb használatot biztosítja fej felett és keskeny helyeken végzett munkálatokban. 
Nagy forgatónyomatékának (150 Nm) és két fokozató fordulatszám beállításának köszönhetően különféle fúrási és csavarási munkákhoz alkalmazhatjuk.
Bosch CoolPack akkumulátor rendszere megfelelő hőelvezetést biztosít a munkavégzés során, ezáltal az élettartamot akár 100%-al megnöveli (a CoolPack nélküli lítium-ion akkuhoz képest). A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) óvja az akkut a túlterheléstől, túlhevüléstől, mélykisüléstől.
Beépített 3 világítógyűrűs LED-es munkalámpájának köszönhetően a munkadarab mindig kellően kivilágított.Övhöz való rögzítése egy praktikus akasztónyelvvel történik, így a szerszám mindig kéznél van.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszer
Flexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.
Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 14,4 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 750 / 2800 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 150 Nm
 • Akkukapacitás: 4,0 Ah
 • Ütésszám: 0 – 3.200 1/perc
 • Csavar átmérő: M 6 - M 14
 • Súly (kg.): 5
 • Gép súlya (kg.): 1.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés (2 608 438 006) 
  Gyorstöltő AL 1860 CV (2 607 225 322) 
  L-BOXX 136 (2 608 438 692) 
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku (1 600 Z00 033)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz