Azonosító: 00749

Bosch GML 10,8 V-Li akkus rádió + Bosch GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó (0.601.429.204)

71.590 Ft
715
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
715
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Két készülék egy csomagban kedvező áron:  1. Bosch GSR 10,8-2-LI Professional a 10,8 V-os kategória legrövidebb készüléke, szűk helyen illetve fej fölött történő használata kategóriájában a legkitűnőbb.2 sebességfokozatú hajtóművel rendelkezik, mely csavarozásnál 7mm-ig, fúrási munkáknál 19 mm-ig gondoskodik a 30 Nm forgatónyomatékról.A reteszelhető 1/4" univerzális bittartó rögzíti a gyakrabban használt, szabványos csavarbehajtó és fúró bitet.Premium lítium-ion technológiájának köszönhetően a készülék mindig használata kész, nincs memóriaeffektus (az akku a töltöttségi állapottól függetlenül bármikor tölthető a cellák károsodása nélkül), önkisülés.Bosch Electronic Cell Protection (ECP) technológiája gondoskodik az akkuegység magas élettartamáért. 3 fokozatú LED-es kijelzője információt ad az akku töltöttségi szintjéről.Beépített LED világításnak köszönhetően a munkafelület mindig jól kivilágított.Sorozatcsavaráskor a motorfék segíti a még biztonságosabb munkavégzést.
2. Bosch GML SoundBoxx Professional akkus rádió kitűnően összeilleszthető egy fél Bosch L-Boxx tároló rendszerbe a tökéletes szállítás érdekében.
Az FM/Am sávok és MP3-fáljok lejátszásához, erősebb hanggal rendelkezik.Aux-In bemenete révén külső lejátszót is csatlakoztathatunk hozzá, ennek egy egy praktikus rekesz lett kialakítva. Kompatibilis a 14,4 és a 18 V-os lítium-ion akkumulátorokkal, valamint 220 V-ról is működtethető. Lehetőség van 5 AM és 5 FM, összsen 10 rádiócsatorna tárolására. Flexibilis állítható a Bass/Treble funkció.2 × 5 W-os Neodym sztereo hangszóró külön is megvásárolható hozzá.Nagyon masszív, robusztus, hiszen 1m magasról való leejtés után sem válik működésképtelenné.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 10,8 V
  • Súly (kg.): 5
  • Gép súlya (kg.): 1.41

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

  • Csomag tartalma:
    1. Bosch GSR 10,8-2-LI akkus fúrócsavarozó 
    2. Bosch GML 10,8 V-LI akkus rádió

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz