Azonosító: 00743

Bosch GOP 10,8 V-LI akkus Multi-Cutter vágószerszám (0.601.858.00G)

68.190 Ft
681
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
681
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GOP 10,8-LI Professional akkus multifunkcionális gép nagyszámú tartozékai révén, kiváló választás merülővágás, színelő vágás, és csiszolás esetében.Csekély súlyának és kiváló kézhezálló felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmazható.Percenkénti rezgésszáma állítható 5000-20000 rezgés tartományban.Beépített töltés állapot kijelzőjének információt kapunk az akku töltöttségéről.A biztonságos és kényelmes munkavégzés érdekében markolata Softgrip lágyfogantyúja bevonatú.Bosch Premium lítium-ion technológiája gondoskodik az akku magasabb élettartamáról. A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP): óvja az akkuegységet a túlterheléstől, túlhevüléstől és a mélykisüléstől.A készülék mindig használatra kész, nincs memóriaeffektus (az akku töltöttségi állapottól függetlenül bármikor tölthető a cellák károsodása nélkül).
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.
Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 280 mm
 • Szélesség: 95 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 10,8 V
 • Üresjárati fordulatszám: 5000 - 20000 ford./perc
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Súly (kg.): 4.8
 • Gép súlya (kg.): 1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Imbuszkulcs 
  L-BOXX 136 
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés 
  Csiszolólap 
  Gyorstöltő AL 1130 CV 
  Univerzális adapter 
  2 x 1,5 Ah Li-ion akku 
  3 fűrészlap fához és fémhez 
  5 részes csiszolólapkészlet

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz