Azonosító: 00741

Bosch GDR 10,8-LI akkus ütvecsavarozó kartonban (0.601.9A6.903)

59.990 Ft
599
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
599
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GDR 10,8-LI akkus ütvecsavarozó a kategória legrövidebb készüléke. Használata nehezen hozzáférhető és fej felett végzett csavarozásoknál a legkiválóbb. Fémben és betonban történő csavarozáskor a nagy forgatónyomatéknak köszönhetően használható. A magas fordulatszáma segíti a hatékony munkavégzést.

Bosch Premium lítium-ion technológiája biztosítja az akkuegység a hosszabb élettartamát, és üzemidőjét. Bosch Electronic Cell Protection (ECP) technológiája gondoskodik az akkuegység magas élettartamáért, védi a túlterhelés, túlhevülés, mélykisülés ellen. 

Beépített LED világításnak köszönhetően a munkafelület mindig jól kivilágított.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 10,8 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 2.600 1/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 105 Nm
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Ütésszám: 0 – 3.100 1/perc
 • Csavar átmérő: M 4 – M 12
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Karton (L-BOXX ready, L-BOXX betéttel) 
  Gyorstöltő AL 1130 CV 
  1/2 L-BOXX betét, készülék és töltő 
  2 x 1,5 Ah Li-ion akku

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz